Параскева Джукелова, Яна Титова и Касиел Ноа Ашер отбелязват „Джулая“ в името на благотворителността

Параскева Джукелова, Яна Титова и Касиел Ноа Ашер отбелязват „Джулай морнинг“ на морския бряг като част от едно приключение с неочакван край във филма на Кирил Станков. Трите актриси решават да се отправят на лудо пътешествие, за да си припомнят хубавите летни дни на морския бряг.

Прожекцията на филма „Джулай“ на 24.11 (неделя) в Дом на киното е част от благотворителна инициатива на „Сороптимист Интернешънъл България“. Целта е осигуряване на стипендии  на деца в неравностойно положение, които искат да продължат образованието си. Кампанията  „Погледни нагоре, пътят е пред теб“ се осъществява със съдействието на киното, което е домакин на събития на организацията за трета поредна година.

Сороптимист Интернeшънъл е най-голямата организация за жени, изявени в професиите си с над 91 хиляди члена в над 3 хиляди клуба,  представени в 125 страни.

Българският ѝ филиал е създаден преди 17 години, а в момента има 9 клуба и 150 члена с реализирани множество проекти във всички сфери – домове за деца със специални потребности; болници; подкрепа на талантливи деца и студенти; реставрация на културни паметници, срещу насилието над жени и девойки, екологично възпитание  и практики др.

Сподели в: