Параскева Джукелова озвучава премиерния аудиосериал „Гълъбова кръв“

Актрисата Параскева Джукелова е гласът зад премиерния аудиосериал „Гълъбова кръв“, написан от журналистката Капка Тодорова. Проектът е третият български сериал за слушане, създаден специално за Storytel България. В рамките на 10 епизода вълнуващото любовно криминале ще пренесе слушателите в бурен романс в Берлин с дълбоко пазени тайни, споделят от стрийминг платформата.

Капка Тодорова става известна с фейлетоните си под прозвището Лола Монтескьо, дългогодишната си работа като журналист и двете си издадени книги („Лола – секс, мусака и революции“; „Мейк Бългерия грейт агейн“). В първия си аудиосериал тя разказва историята на известна актриса – Софи Коломб, чиято кариера е минала своя пик. В период на пълен застой, съдбата среща Софи с младия и красив българин Виктор. Актрисата решава да го използва като инструмент, с който отново да привлече вниманието на медиите, продуцентите и режисьорите, а той от своя страна има нужда от пари и е готов да изиграе ролята на нов ухажор. Но не всичко минава по план и съвсем скоро тайни от миналото ще застрашат живота на всички.

Стрийминг платформата Storytel вече има над 800 български заглавия и над 50 000 книги на английски език. Поредицата с аудиосериали стартира с „P.S. Някой трябва да плати“ от Богдан Русев, озвучен от Павел Владимиров и продължи с „До дъно“ на Анна Пеева, озвучен от Калин Врачански.

Сподели в: