Папи Ханс, Надя Петрова и Иван Тишев с нов общ проект

На 30 януари ще се състои официалната премиера на филма „Червената обувчица и седемте джуджета“. Главните роли са озвучени на български език от Надя Петрова, Папи Ханс, Иван Тишев, Милена Маркова – Маца и Явор Караиванов.

Лентата пренася зрителите на приказния остров, на който един на всеки дванайсет души е или принц, или принцеса. Но измежду всички тях, най-колоритни са смела дружина от принцове, наречена Безстрашната седморка. Мечтата на талантливия й предводител, принц Мерлин, винаги е била да намери най-красивата девойка в цялото кралство и да я накара да се влюби в него.

Един ден Седморката спасяват красива принцеса от огнедишащ дракон и на пръв поглед всичко е както трябва да бъде. До момента, в който не разкриват истинския й облик. Принцесата на феите се оказва не толкова прекрасна, колкото са се надявали. Обърквайки я за вещица, дружината я атакуват и тя на свой ред слага проклятие върху тях, което може да бъде развалено само от целувката на най-красивото момиче в кралството. Безстрашната седморка се превръщат в седем джуджета и тръгват на невъзможна мисия да развалят магията.

Междувременно Снежанка, чийто външен вид едва ли може да се нарече „идеалната красота“, която търсят джуджетата, се натъква на чифт вълшебни червени обувки, които я превръщат в прелестна и изящна девойка. След като успява да избяга от злата си мащеха и вещерската й магия, тя се озовава в къщата на джуджетата. Омаяните от нейната красота принцове решават да й помогнат да намери изчезналия й баща.

„Червената обувчица и седемте джуджета“
2019 г, 91 мин., дублиран на български

В ролите:
Червената обувчица – Надя Петрова
Принц Мерлин – Константин Трендафилов – Папи Ханс
Принц Артур – Иван Тишев
Принц Ажалак – Явор Караиванов
Кралица Реджина – Милена Маркова – Маца
Принц ПИ – Цвети Пеняшки
Принц НО – Цвети Пеняшки
Принц КИО – Цвети Пеняшки
Принц Жак – Даниел Цочев
Принц Ханс – Борис Кашев

И още: Христо Узунов, Ивайло Велчев, Калина Асенова, Александър Добрев, Александра Стефанова, Петър Върбанов, Сотир Мелев, Ива Стоянова, Димитър Живков, Радослав Рачев, Виктор Иванов, Татяна Етимова, Марио Иванов

Режисьор на дублажа: Анна Тодорова
Обработка: Студио PRO FILMS

Сподели в: