Осъдиха актьора Явор Бахаров

33-годишният актьор Явор Бахаров е осъден след скандал и съпротива при полицейски арест в центъра на София. Случката е от нощта на 4 март, когато в полицията получили сигнал за скандал между двама души.

На място Бахаров не изпълнил нареждане на униформените, заради което е отведен в Първо районно управление. Арестът му в Националното следствие продължава 72 часа, след което следва присъда от 9 месеца пробация и срещи с пробационни инспектори.

Според прокуратурата причина за скандала е спречкване между актьора и настоящата му приятелка Рая Пеева. Той обаче отрича тази информация и обяснява, че помежду им е възникнал лек спор, в който се намесва трети човек. Заради това възниква разправия между мъжете.

Не е имало насилие над жена нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, Обичаме се, Обичайте се и вие„, написа Бахаров във Фейсбук и публикува снимка с приятелката си.

Популярният с участието си в сериала „Стъклен дом“ актьор признава, че съжалява за инцидента и ще изтърпи наложеното му наказание.

Сподели в: