Орлин Павлов с нов видео клип

И тази година Орлин Павлов спази традицията да направи подарък за рождения си ден на своите фенове. Навръх 40-тата си годишнина изпълнителят пусна видеото към песента му с рапъра Бобо „Последното добро момче“.

Това е втори сингъл от първия самостоятелен албум на певеца „Още малко“, който излезе и беше представен с голям самостоятелен концерт миналата есен. Първото визуализирано парче беше „Пълно презареждане“, което се превърна в тотален хит с много настроение.

Композитор на „Последното добро момче“ е Боян Христов, аранжимент – Боян Христов и Борислав Бояджиев-Борче, текстът е на Росен Кукошаров и Бобо. Режисьор на клипа е Любомир Печев, а кадрите са заснети в декорите на Киноцентър Бояна, оператор – Николай Петров.

Веднага след излизането на видеото на парчето, Орлин вече планира снимките на още един клип след месец. Все още не е решил на коя песен, но е категоричен, че ще даде визия на някоя балада. Артистът сподели още, че след големия успех на музикалната сцена през есента на миналата година, сега подготвя специален концерт в края на месец август 2019 година.

Сподели в: