Орлин Павлов отново ще бъде Макс в „Сами вкъщи 2“

На 14 юни в кината у нас излиза дългоочкваното продължение на любимата анимация Сами вкъщи. Филмът предизвика истински фурор през 2016 година, отбелязвайки най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е базиран на вече съществуващ франчайз или медия. Това лято ще надникнем още по-дълбоко в емоционалните дебри на тайния живот на домашните ни любимци, а през новите им невъобразими приключения ще ни преведе Орлин Павлов, който отново подарява гласа си на добре познатия ни Макс.

Една от най-големите родни звезди за втори път озвучава хиперактивния и необикновено симпатичен териер Макс и съвсем комфортно „влиза в лапите“ на новите му подвизи. Освен безспорните си музикални хитове, Орлин Павлов има и богат опит както актьор както в театъра, така и в голямото кино, а дублажът на анимационни филми все по-категорично навлиза в богатото му портфолио. В Сами вкъщи 2 Орлин има задачата не просто да пресъздаде вече познатия образ, но и да се превъплъти в новото амплоа на Макс – това на изключително вманиачен в безопасността на най-новия член на семейството – бебето Лиъм. Заради непрестанната си тревожност, безстрашният терирер всъщност се превръща в обсебен невротик, което добавя и много нови нюанси към образа. „Радвам се, че има какво да надградя и да обогатя. Колкото и познат да ми е Макс, сега зрителите ще го видят в нова светлина и аз давам всичко от себе си тя да е още по-цветна и атрактивна“, споделя Орлин Павлов за участието си във филма.

В новото приключение на домашните любимци, освен вече добре познатите ни герои, зрителите ще видят и нови, които ще се погрижат за високите нива на адреналин, хумор и изненади. Затова нека заедно „влезем във филма“ с Орлин Павлов и ексцентричните му приятели. Те ще останат Сами вкъщи 2 и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX.

Сподели в: