Онлайн премиера на „Вечерна сватба“ от Иван Станков

На 19 ноември от 18:30 часа ИК „Хермес“ ще излъчи онлайн премиера на „Вечерна сватба“ от Иван Станков. Премиерата ще бъде излъчена на запис на страниците на издателството във Фейсбук и YouTube.

Участници в нея са Иван Станков, Стойо Вартоломеев (управител на ИК „Хермес“ и редактор на книгата), доц. д-р Гергина Кръстева и доц. д-р Димитър Кръстев (преподаватели в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“), Младен Любенов (главен редактор на в. „Утро“) и Марина Братанова (управител на книжарница „Хермес“, Русе).

Те ще разкажет повече за реалните истории, вдъхновили разказите във „Вечерна сватба“. В края на записа ще бъде обявено кой печели книга с автограф от Фейсбук играта на издателството.

Събитието е част от „Литературен клуб „Хермес“ – нова инициатива на издателството, която цели да поддържа интереса към литературата чрез различни онлайн формати. Освен премиери на нови български книги, от ИК „Хермес“ планират и други любопитни онлайн рубрики, които ще бъдат обявени в следващите месеци.

Сподели в: