Окончателна лазерна епилация с технология от последно поколение

Искате да забравите трудностите при ежедневното бръснене или болезнената кола маска? Изберете лазерна епилация София в нашия лазерен център! Днес лазерната епилация е един от най-добрите начини за премахване на нежеланото окосмяване. Благодарение на него е възможно да се премахнат косъмчетата от практически всяка част както на тялото, така и на лицето. Ако и вие искате да се радвате на гладка кожа години наред, лазерната епилация е отличен избор както за жени, така и за мъже.

КАКВО Е ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ И КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НЕЯ?

Съвременната лазерна епилация е процедура, която ви позволява трайно да премахнете излишното нежелано окосмяване от тялото и лицето. Лазерът премахва косъмчетата заедно с луковиците, което означава, че те вече няма да растат отново. Всъщност тази процедура е идеална за тези, които искат ефективно да премахнат излишните косъмчета и да забравят за системното им мануално премахване, например с методи като кола маска или бръснене. Използването на съвременен лазер, позволява оптимални резултати – бърза и ефективна епилация, без риск от раздразнение или възпаление на кожата.

КАКЪВ Е МЕХАНИЗМА НА ТОЗИ ВИД ИНОВАТИВНА ЕПИЛАЦИЯ?

Косъмът е проводник на лазерната енергия, която се абсорбира от косъма до неговия корен. Тази енергия се трансформира в топлинна енергия, което води до окончателно унищожаване на косъма и неговия фоликул. Лазерната епилация се основава на явлението селективна фототермолиза. То включва лазерно разрушаване на структурите, които поглъщат енергията от лазерния лъч с подходяща дължина на вълната. Не съществува абсолютно никаква опасност от увреждане на околните тъкани, така че процедурата е напълно безопасна.

ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ С ЛАЗЕР

В нашия лазерен център лазерните процедури са подходящи за всяка една част от тялото: крака – прасци, колене, бедра и стъпала; ръце – ръце, предмишници, подмишници; интимна област – основно, частично и цяло обезкосмяване; лице (също брада при мъжете), торс, корем, седалище.

КОГА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

Съвременните процедури за лазерна епилация се препоръчват на всички хора, които искат ефективно да премахнат нежеланото окосмяване по тялото и нямат противопоказания. Лазерната епилация е предназначена и за двата пола, които искат да забравят завинаги проблема с нежеланото окосмяване.

КАК ПРОТИЧА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ?

В лазерния център ще бъдете обслужени от екип от висококвалифицирани специалисти в тази област, които ще се погрижат за вашата красота и комфорт. Преди да се пристъпи към лазерната процедура се извършва така нареченият лазерен тест, за да се провери дали лазерната епилация ще бъде ефективна и няма да причини странични ефекти на пациента. Специалистът също така избира оптималните работни параметри на устройството индивидуално за всеки пациент, необходими за перфектния краен резултат. Съвременната лазерна епилация в лазерния център е почти напълно безболезнена за пациента. Устройството използва специална система на охлаждане, която минимизира усещането за болка. Процедурата обикновено отнема от 10 до 60 минути в зависимост от размера на зоната, която ще се третира. Възможно е да се появи леко подуване веднага след процедурата, което обикновено изчезва след няколко часа. Не се изисква специално възстановяване.

ПРАВИЛНА ПОДГОТОВКА ЗА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

Препоръчително е да спрете слънчевите бани и да избягвате механична епилация (екстракция, кола маска, депилатор) няколко седмици преди процедурата. В деня насрочен за лазерната епилация, кожата трябва да бъде гладко избръсната със самобръсначка, както и между отделните процедури след това. Лазерната епилация не е болезнена. В лазерния център за зоната на най-чувствителните части, специалистите първо ще приложат локален анестетичен крем.

Лазерната епилация гарантира перфектен, дъготраен във времето резултат за гладка и съвършена кожа. Може да разгледате множеството сайтове за цени на лазерна епилация в София.

Сподели в: