Нова премиера в столичния театрален афиш

Любителите на театралното изкуство ще могат да се насладят на новата забавна постановка „Сред дивата природа“ в най-новото театрално пространство в София – Théatro. Премиерата на спектакъла ще бъде на 1 ноември в 20:00 ч. на ул. „Върбица“ 12. „Сред дивата природа“ е продължение на хитовото представление „Секси пране“, изиграно над 60 пъти пред повече от 15 хил. души из цялата страна. Автор на двете повдигащи настроението постановки е Мишел Римл.

В забавното продължение театралните фенове ще видят Хенри (Димитър Бакалов) и Алис (Албена Колева), които този път отиват на къмпинг. Неясното бъдеще пред тях и икономическите перипетии, пред които се изправят, дават съвсем нов смисъл на израза „да се приземим“. Двамата изследват взаимоотношенията си сред спокойствието и великолепието на дивата природа. За капак на тях им се налага да се борят и с непредвидени предизвикателства като разпадащи се палатки и промъкнали се неканени гости. След като тези проблеми биват разрешени, публиката ще се просълзи от смях, когато види кулинарните умения на Хенри, приложени на открито. Ако двамата преживеят този уикенд, може би ще открият и начин да преминат през истинската криза на средната възраст. Актьорската игра ще бъде подкрепена и от талантливата Ана Пападопулу в ролята на сестрата на Алис.

Спектакълът се осъществява под шапката на Драматичен театър „Адриана Будевска”, Бургас, а режисьор е основателят и ръководител на Театър „Лаборатория”, руският театрал Андрей Росинский. Сценографията е на Невена Белева, за превода е отговорен Димитър Бакалов, а художник е Явор Калъчев. След столичната премиера на 1 ноември, софиянци ще могат да видят постановката отново на 18 ноември. Премиерно за други градове в страната, представлението може да бъде гледано в началото на декември: Варна – 02.12, Бургас – 03.12, Кърджали – 04.12 и Хасково – 5.12.

Сподели в: