Нова книга от автора на „Лечителят медиум“ и „ Лечителят медиум: Най-полезните храни“

Утре излиза третата книга на Антъни Уилям – „Лечителят медиум: Помощ за черния дроб”, която съдържа революционни разкрития за някои от най-разпространените болести и симптоми, както и пречистваща програма за справяне с тях.

Възможно ли е да се избавим от хронична болест или мъчителен симптом, ако обърнем внимание само на един аспект на здравето си? Може ли влошеното състояние на един орган да е причината за редица здравословни проблеми – от хипертония и диабет до кожни и автоимунни заболявания? Според световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям цялостното ни здравословно състояние зависи от черния дроб.

В тази книга той разкрива удивителна информация, получена от Висш Дух, за уникалните функции на черния дроб и ключовата му роля в редица важни процеси в организма. Единственият начин да се излекуваме е, като се погрижим за черния си дроб – и Антъни Уилям ни показва най-лесния начин да го направим. В тази книга той предлага подробни списъци с лечебни храни, билки и добавки, както и две програми за детоксикация.

За автора

Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно.

Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина.

Антъни Уилям има над 3 милиона последователи във Фейсбук. На съветите му се доверяват световноизвестни личности като Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро, Новак Джокович, Фарел Уилямс, Гуинет Полтроу. Негови клиенти са и много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

Сподели в: