Новата версия на „Цар Лъв” излиза и у нас

Почитателите на филма „Цар Лъв” ще имат възможността да гледат изцяло новата му версия в Кино „Люмиер Лидл” всеки ден от 19 юли до 1 август от 17:00 и 19:15 ч.

Лентата разказва историята на малкото лъвче Симба и възкачването му на трона. Не всеки обаче в царството е щастлив от неговата поява. Пред какви трудности ще премине героя и как ще намери пътя, който му се полага по право? Отговорите ще научите, ако гледате филма.

Новата му версия е създадена с помощта на компютърни изображения в съчетание със специални ефекти, които ще потопят зрителите в света на непознатото животинско царство. Обитателите на Джунглата идват по-реални от всякога, за да пренесат почитателите на „Цар Лъв” в своя красив, но опасен свят.

Режисьор, сценарист и продуцент на филма е Джон Фавро, познат на публиката с римейка на филма „Книга за джунглата” (2016 г.). Сега Фавро ще ни потопи в реалистичната визуална приказка „Цар Лъв”, където ни очакват много смях, неочаквани изненади и големи забавления.

Междувременно световната галапремиера на филма в Лос Анджелис, която се състоя на 9 юли, се превърна в едно от най-впечатляващите събития в света на киното за тази година. На нея присъстваха звезди като Бионсе, Доналд Глоувър, Джеймс Ърл Джоунс и други, които озвучават героите в оригиналната версия на филма. В Кино „Люмиер Лидл” „Цар Лъв” ще бъде дублиран на български език.

Сподели в: