Най-доброто от Андрю Лойд Уебър в уникални концертни изпълнения в София и Варна

Концертно изпълнение на най-популярните музикални произведения на Андрю Лойд Уебър ще може да чуе българската публика. В близо два часа почитателите на най-значимия мюзикъл композитор на всички времена ще се докоснат до 30 от най-емблематичните песни от „Котките“, „Фантомът на операта“, „Евита“ и „Исус Христос Суперзвезда“ в средата на месец май в София и Варна.

Артисти от цяла Европа ще пеят на българска сцена. Джон Патридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал (Норвегия), Саша Кребс (Германия), Шарлоте Хайнке (Германия), Беатрикс Райтерер (Италия) и Люси Дяковска (България), Софийската и Плевенската филхармония, както и Националния филхармоничен хор, ще разкажат истории, от които целият свят настръхва.

Джон Патридж е един от най-разпознаваемите артисти на Уест енд. Световна слава му носи участието в оригиналната продукция на мюзикъла „Котките“ в шоуто в New London Theatre, като играе ролята на Rum Tum Tugger и Munkustrap, а през 1998 г. се появява като Rum Tum Tugger в официалната филмова продукция на шоуто, продуцирана от Лойд Уебър. в Театър Аделфи. Джон Патридж участва като Rum Tum Tugger и в немската продукция на „Котките“ в Дюселдорф.

Люси Дяковска е българската следа в този концерт – спектакъл. Музикалната и кариера е тясно свързана с мюзикъла и участието и на една сцена с европейски звезди не е изненада. Емблематично е участието и участие в мюзикъла „Котките“ в ролята си на нахалната котка Rumpleteazer на сцената на Щутгартския SI-Centers.

Звездата на мюзикъл театъра, диригентът Себастиан Де Доменико, ще Ви поднесе една незабравима вечер с уникалните симфонични оркестрации, които ще прозвучат за първи път в България на 15 май в Двореца на културата и спорта във Варна, а на 16 май в зала 1 на НДК, преди да бъдат представени на немскоговорящата европейска публика през 2020 г.

Деца до 7 год. възраст влизат без билет и без право на място.

Сподели в: