Най-горещата диджей звезда NUSHA гостува за пръв път на българската денс сцена

Пламенната диджей звезда NUSHA ще гостува за пръв път на родната денс сцена на 14 август в Cacao Beach Club. Без да изневерява на стила си техно дивата ще предложи нещо ново на своите фенове. Компания зад пулта ще й правят българските диджеи Christian Craken и Bagerziev.

„Ако искате да танцувате докато обувките ви заплачат, отидете на парти с NUSHA” – това описва много точно сетовете на предизвикателната диджейка. Така че бъдете във форма, за да посрещнете на 14 август техно вълната, с която ще ви залее румънското русо чудо.

Свързана с музиката още от малка, NUSHA осъществява мечтата си напук на всички, които са я обезкуражавали по пътя ѝ. Така с много хъс, страст към диджейството и упорита работа, тя застава зад пулта с величия като с Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela.

От 2007 насам музиката ѝ зарежда, омагьосва и превръща парти вечерите в незабравими. Сигурни сме, че и гостуването ѝ на най-желаната сцена в Слънчев Браг в Cacao Beach Club ще остане в историята с красивия изгрев, приятелите и хипнотичната музика на NUSHA.

Българското участие на 14 август също ще даде своя принос за паметното парти. Christian Craken и Bagerziev ще накарат всички да настръхнат със селекцията си, която ще допълни перфектно сета на NUSHA.

Сподели в: