„Най-бързият часовник във вселената“ с премиера на Празници на изкуствата „Аполония“

Премиерният спектакъл „Най-бързият часовник във вселената“ ще се играе на културния фестивал „Аполония“, който тази година ще се проведе от 29 август до 7 септември в морския град Созопол.

Пиесата е създадена в началото на 90-те години от Филип Радли и има голям успех на Лондонска сцена. Действието се развива в Източен Лондон, в необикновеното жилище на Кугар Глас, сред още по-необикновената му компания. Обсебен от собствения си образ, уплашен от непобедимото остаряване, Кугар е избрал да бъде винаги на 19 и често празнува рождения си ден. Странни неща се случват на едно такова парти, когато се разбира, че всичко е много различно от това, което изглежда…

В спектакъла участват артистите Явор Бахаров, Малин Кръстев, Александър Тонев, Румен Михайлов, Виктория Николова, Станка Калчева.

По време на 35-то издание на фестивала Празници на изкуствата „Аполония“ ще станем свидетели на културни събития, между които различни театрални спектакли, концерти, филми, изложби и представяния на нови книги.

По случай годишнината си Фондация „Аполония“ организира концерт на италианския изпълнител Марио Бионди на 18 октомври в Зала 1 на НДК.

Цялата програма на фестивала можете да видите тук

Сподели в: