Музеят на хумора и сатирата ще отбележи 1 април онлайн

За първи път в 48-годишната история на Дома на хумора и сатирата, Музеят ще отбележи рождения си ден онлайн. За съжаление вратите му ще останат затворени, а залите – празни за обичайно очакваните тълпи от гости.

Заради извънредните мерки, ограничаващи разпространението на Covid-19, музеят ще празнува с онлайн изложби от фейсбук страницата на https://www.facebook.com/humorhouse.bg/, както и от фейсбук групата https://bit.ly/2QeolmA, където всеки може да споделя своите забавни истории, картини, мемета и коментари.

„Времето на извънредни мерки ни призовава да бъдем смирени и дисциплинирани. Да останем по домовете си и да се надяваме, че коронавирусът все някога ще се умори да вилнее. А тогава, тогава ще празнуваме физически заедно – с нови изложби, с цветни детски ателиета, представяния на нашумели книги и филмови прожекции“ – споделят от екипа на музея в Габрово.

Онлайн програмата за 1 април включва селекция с най-добрите публикации от фейсбук групата на музея, шеги за 1 април през целия ден, както и онлайн изложбата „Дизайн с усмивка“ – https://bit.ly/2wG5lXS .

Сподели в: