Михаил Билалов ще излезе гол на театралната сцена

Актьорът и водещ на предаването „Стани богат“ Михаил Билалов ще излезе гол на сцената на театър „Българска армия“ като част от премиерата на брилянтната френска комедия „Двама съвсем голи мъже“. В постановката Билалов играе ролята на парижкия адвокат и баща на две деца Ален Крамер, който се събужда гол на дивана в семейния си хол до своя колега – младия юрист Приу (Йовко Кънев).

След като никой от мъжете не си спомня как са се озовали в тази комфузна ситуация, героят на Билалов взима пушката и набира номера на полицията. Напрежението се вдига до крайност, когато вкъщи се прибира съпругата му Катрин (Петя Венелинова). За да спаси брака си и в отчаян опит да възстанови истината за себе си, Крамер изгражда камара от лъжи и попада в нови недоразумения.

Зад „Двама съвсем голи мъже“ застава популярният актьор Николай Урумов, който в последните години натрупа сериозен опит във френската комедия. Драматургът на пиесата – нашумелият французин Себастиан Тиери, също обича да експериментира, а понякога – и да скандализира. През 2015 г. излиза гол на церемонията по раздаването на театралните награди „Молиер“ в знак на протест пред френското министерство на културата.

„Двама съвсем голи мъже“ ще се играе на 13 януари от 19 ч. в театър „Българска армия“.

Сподели в: