Милица Гладнишка с премиера на новия си музикален спектакъл „Титанично“

Премиерата на най-новия музикален спектакъл на актрисата Милица Гладнишка ще бъде в Деня на труда – 1 май. Представлението е вдъхновено от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх. В него зрителите ще видят ще се забавлява с невероятното чувство за хумор, сценична интерпретация и чудесни вокални изпълнения на Милица Гладнишка.

„Идеята за преживяванията на хората, пътували в „Титаник“, през последните им часове е много интересна и вълнуваща. Да види човек какво се случва, как всеки изпада в различни състояния – от истеричен смях до абсолютно отчаяние. В крайна сметка, пред лицето на смъртта всеки човек показва истинската си същност. В случая ние подхождаме с голямо чувство за хумор, макар и черно“ – разказва актрисата.

Милица Гладнишка е една от известните актриси през последните години. Театралната и музикалната сцена са част от нейното артистично амплоа, както и участия в различни телевизионни продукции, дублажи на филми и т. н. От дете е свързана с музиката, благодарение на своята майка, която е сред малкото жени тромпетистки в България. Милица свири на пиано и пее от дете, а мечтата й била да стане оперна певица. Но любовта към театъра е надделяла и така тя завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“.

Сподели в: