Милица Гладнишка играе „Титанично“ на сцената на „Сълза и смях“

На 13 октомври на откритата сцена в театър „Сълза и смях“ ще се играе представлението „Титанично“ с обичаната от публиката Милица Гладнишка.

Със стендъп хумор тя ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив – от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!.

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach – авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев.

„Титанично“ – музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

Eксцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.

В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Сподели в: