Марк Фого се завръща в София

Един от най-обичаните, весели и неуморни ска музиканти и артисти в света – Марк Фого, пристига у нас с холандската си банда Mark Foggo’s skasters за поредния си весел и много шумен концерт в София. На 12 септември в клуб “Маймунарника” се очертава голямото ска-чане за тази есен, а веселбата определено ще е на ниво. Изпълнителят на химна “Hashish from Amsterdam” пристига у нас с чисто нов албум, който родната публика ще има възможност да чуе два дни преди официалната му премиера. Албумът е със заглавие „Ska Pig Returns“ по подобие (и в продължение) на албума „Ska Pig“, който е сред най-любимите на феновете на ска в световен мащаб и се счита за класика в жанра. Един от най-добрите пънк и ска изпълнители в света, истинска енергийна бомба на сцената, ще ни накара да подскачаме заедно с него и то не за първи път на родна земя. Мнозина още помнят паметните му концерти в София от 2007 и 2011 г. и вече нямат търпение за поредната порция купон с негова марка. На 12 септември по покана на клуб “Маймунарника” ще се забавляваме истински с новите парчета и разбира се с най-яките хитове на Марк Фого през годините.

Преди Mark Foggo’s skasters на сцената ще стъпи българската банда Lady&Gents. Тя бе част от поредицата “Summer Distortions” в подкрепа на независимите музиканти у нас, която се организира и продължава да се случва с голям успех това лято в “Маймунарника”.

Билети за събитието се продават в системата на еventim.bg, а цената им е по 25 лв. на предварителна продажба. В деня на събитието и на място ще са по 30 лв.

Можете да се присъединете се към събитието във фейсбук тук.
Билети можете да намерите тук.

Ето и какво още ще се случи в “Маймунарника” през септември:

3 септември – поредицата “Summer Distortion” с участието на “Obsidian Sea”, “Comasummer”, “The Flying Detachment”.
4 септември – “Acoustic Soul album promo!”
6, 7 и 9 септември – Sofia Food Fest
9 септември “Моята София” – дебат за естетика и подобряване на градската среда от поредицата на клуба Social Monday oт 18.30 ч. с вход свободен.
11 септември – “Summer Distortion” с участието на Jin Monic и Casual Threesome
13 септември – ЖЛЪЧ “Вяра” – New Album Promo
14 септември – Концерт на група „ЕКС“
15 септември – Sunday Air – дневно хаус събитие
16 септември – Social Monday
17 септември – концерт на “Oги 23” + “Feel”
18 септември – Swing Party – DESY live band & DJ
19 септември – концерт на руснаците от “Alcohol Jazzz Orchestra”
20 септември – концерт “10 ГОДИНИ ОРАТНИЦА”
21 септември – “SUMMER DISTORTION – BEST OF”
23 септември – Social Monday
27, 28 и 29 септември – Maimunarnika Beer Fest

Сподели в: