Лятно турне с музикалното „Пътешествие из Средиземноморието“

Грандиозното музикално пътешествие с популярни песни и мелодии от Средиземноморието ще гостува на редица български градове, с участието на именити български певци, специален гост от Гърция и Симфониета-Враца с диригент Христо Павлов.

Турнето ще започне на 10 август от 19.00ч. в Търговище – Драматичен театър, и ще продължи със следните локации: 11 август от 20.00ч. в Летен театър Попово, 12 август от 20.00ч. в Шабла, парк, 13 август от 19.00 ч. в Добрич, органова зала, 26 август от 20.00 ч. в Созопол, стадион „Арена“, 27 август от 20.00 ч. в Кърджали, двора на Историческия музей, 3 септември от 20.00 ч. в Горна Оряховица – Летен театър.

Зрителите ще се принесат в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър.

Концертите „Пътешествие из Средиземноморието“ са със специалното участие на сопраното Валентина Корчакова и тенорът Марио Николов. Звездите на българския музикален театър очароват публиката с харизматичния си талант и разкошни гласове в множество гастроли у нас и по света. Заедно с именитите певци, публиката ще има удоволствието да чуе и очарователния гръцки тенор и пианист – Георгиос Филаделфевс. Тримата солисти се срещат за първи път в спектакъл на оперетата „Прилепът“ от Йохан Щраус, където изпълняват главните роли на Розалинда, Айзенщан и Алфред. Професионалното им партньорство и уважение провокира създаването на интригуващи проекти, с които талантливите творци очароват първоначално софийската публика, а след това и различни български градове.

Сподели в: