Георги Мамалев, Антон Радичев и Катерина Евро отново заедно в „Спомен НЛО“

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще се проведе концерт-спектакъла “Спомен НЛО”, в който ще се включат добре познатите актьори от легендарната формация НЛО (Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро), звездите Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, както и младата актриса Ева Данаилова.

Идеята за спектакъла е дело на известния български композитор Стефан Димитров, като освен неговото лично участие на сцената на зала 1 на НДК, изключителната му музика ще звучи в осъвременени аранжименти, направени специално от Евгени Димитров – Маестрото и “Ку-Ку Бенд”. Публиката види живото изпълнение на големите хитове на НЛО, като “Канада”, “Адвокате”, “Свако Цако”, “Парти любими” и много други, с незабравимите текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов.

Димитър Стоянович се е погрижил да бъдат възродени любими образи от далечното и не толкова далечното минало.

Освен легендарни скечове като “Тримата в кухнята”, “Професор Гучев”, “Пресцентър на МВР” и други, актьорите ще представят на сцената нови актуални теми в специално написани за концерт-спектакъла нови актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов.

С този проект екипът на „Спомен НЛО“ се завръща във времето на качествените хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. „Общата цел и мисия е да провокираме отново интереса към качественото забавление и свободните форми на изразяване“ – споделят организаторите.

Билети за събитието са налични онлайн на адрес: https://epaygo.bg/1990740415?fbclid=IwAR2mfES8ppoYQWuAeDuGyKTZsFn8GCjQqSJR6cOWW8j4k9KMgM27Ryt7h5Y, както и във всички каси на EasyPay както и от Билетен център – НДК.

“Спомен НЛО” се провежда с подкрепата на Столична Община.

Фото кредит Марина Чамкурова

Сподели в: