Кукленото музикално представление “Роден под щастлива звезда” продължава да изненадва деца и родители

Кукленото музикално представление „Роден под щастлива звезда” на 15 февруари 2020 г. (събота) от 11 ч. в Кондабайда (гр. София, бул. “Цар Борис III” 238) ще разкрие вълнуващата история на трима необикновени герои, решили заедно да опознаят големия свят. Те ще преодолеят страховете си, ще следват смело порива на своето сърце и ще научат колко силно може да бъде приятелството.

Спектакърът е първият от трилогията „Приключения с кораб” по текстове на Туве Янсон, което е по драматизация и режисура на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова и Сиана Атанасова. Фотографиите на Спасияна Сергиева, които може да разгледате на съпътстващата изложба, ще представят творческия процес по създаването на спектакъла.

Как ли е построен “Коръбът на приключенията”? Изненадите за децата и техните родители продължават след представлението с творческата работилница „Да създадем поп-ъп корабче“. Тя е подходяща за деца на възраст 5+ и техните родители.

Спектакълът се реализира с финансовата подкрепа на програма „Дебюти“ на Национален фонд „Култура“ и с партньорството Фондация „Пространства“.

Сподели в: