Карамазов, Вергов и Геро ще играят на откритата сцена пред Народния театър

3, 2, 1 и… Ето, че дойде време да разкрием най-дълго пазената тайна в тазгодишното издание на „Театър пред театъра“2019 – спектакълът-изненада, който ще се играе на откритата сцена на 7, 10 и 11 юли.

Звездното съдийско трио ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ, ЮЛИАН ВЕРГОВ и ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ-ГЕРО се събира отново и за последно, за да изиграе пред близо 3000 зрители бенефисното представление на култовата комедия „СПАНАК С КАРТОФИ“ от Золтан Егреши. Режисьор на „СПАНАК С КАРТОФИ“ е Богдан Петканин, художник е Петьо Начев.

Билетите за спектаклите на 7, 10 и 11 юли, които ще се играят под звездите на нощна София, ще бъдат пуснати в продажба утре, 1 юни, точно в 9:30 часа на касите на Народния театър и онлайн на https://nationaltheatre.bg/teatar-pred-teatara-2019-2/. Цените на билетите са 30, 35 и 40 лв.

Въпреки кулинарния привкус в заглавието, комедията „Спанак с картофи” наднича в съблекалнята на трио футболни съдии преди и след мача. Трима мъже, уж колеги, уж дружески настроени, а същевременно съперници за жени и постове. Дали ще спазят уговорката да „работят в екип” в името на общия успех и Големия футбол и дали ще им се размине само с нецензурния припев „Съдията, съдията…”

Само сега зрителите ще имат възможност да изживеят истински футболни страсти, при това на открито, в най-очакваното театрално събитие на сезона.

„ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА“ се провежда за трета поредна година, като в периода 2-11 юли на откритата сцена, която ще бъде издигната пред Народния театър ще се изиграят общо 10 спектакъла. На 2 юли Малък градски театър „Зад канала“ гостува с „Ромул Велики“, на 3 и 4 юли ще се играе „Лисичета“, на 5 и 6 юли – „Един безумен ден“, на 8 и 9 юли – „Актрисата“, и на 7, 10 и 11 юли – „Спанак с картофи“.

Трибуната ще е с капацитет 1000 места, а строежът й ще започне в края на юни.

Сподели в: