Какво да й подарим за осми март

Един въпрос стои пред всеки мъж в началото на месец март. Измъчва съзнанието му, прави мислите му да се лутат в главата, кара го да бъде нащрек за всяка изречена дума от неговата любима…

Какво да й подаря за 8 – ми март?

Цвете  – прекалено обикновено. Бельо – твърде претенциозно. Бижу – вариант е, но тя има толкова много, че не знам какво да избера.

Ето защо ви даваме идея за 10 подаръка, с които няма да сбъркате и с които ще зарадвате жената до себе си, гарантирано.

  1. Пътуване – дори да е само за уикенда, почивка в СПА хотел, обиколка на малко красиво градче, а защо не и да отскочите до близка дестинация (Македония, Сърбия, Румъния са неоткрити съкровища), няма как да не разтопите сърцето й.
  2. Ваучер за СПА процедура – колкото и да не го признава, няма жена, която да не иска да има един ден, в който да бъде глезена – масаж, козметични процедури, маникюр и педикюр…Подарете й няколко часа, в които ще я накарате да се почувства като принцеса.
  3. Курс за нейно хоби – рисуване, занаятчийство, сладкарство. Няма  начин вашата половинка да няма любимо занимание. Позволете й да го усъвършенства и й подарете курс за по – горно ниво от него.
  4. Карта за спорт/ йога – тук трябва да познавате добре половинката си и тя да не приеме този подарък като намек, че е време да влезе във форма. Ако смятате, че ще зарадва на месец в  новия и модерен фитнес салон – подарете й го.
  5. Абонамент за любимо списание – ако знаете, че любимата ви е страстен почитател на някое луксозно списание, зарадвайте я.
  6. Портмоне/ чанта – те са задължителна част от аксесоарите на всяка дама, а ако е кожено и с високо качество, ще я  направите истински щастлива.
  7. Бутикова торта/ кутия ръчно направени бонбони за нея – диета ли? Ще забрави за нея при вида на подобен подарък.
  8. Книга + рамка с цитат от нея – книга с поезия, а към нея малка рамка с емблематичен цитат от нея. Надали ще очаква подобен романтичен и толкова личен подарък.
  9. Полет с хеликоптер/ скачане с бънджи/ рафтинг/ катерене – това е идеално решение за всички, чийто нежни половинки си падат по екстремни спортове
  10. Флашка – бижу – в днешните времена на високи технологии тя ще бъде полезно допълнение към чантата на всяка дама.

Надяваме се, че сме ви помогнали с някои от тези идеи за подаръци. За вас остава само да изберете най – подходящия. Знаем обаче, че и всеки от тях е свързан с определен бюджет, който може да бъде значителен и да не е по джоба на всеки. Но сме помислили и затова –  заем от СИТИКЕШ дава възможност да подсигурите необходимите средства, за да зарадвате вашата половинка.

Просто заявете среща с кредитен консултант, той ще ви посети на място и с него ще обсъдите всички подробности относно вашия заем от СИТИКЕШ. Ще определите най – подходящия за вас продукт (CITYCASH WEEK, CITYCASH 2-WEEK, CITYCASH MONTH, CITYCASH  КРЕДИТ ЗА ПЕНСИОНЕРИ, CITYCASH VIP), кои са най – добрите за вас вноски, а до няколко дни ще получите отговор за вашето кандидатстване и сумата, за която сте одобрени.

Осми март е близо. А СИТИКЕШ – на една ръка разстояние.

Сподели в: