Започват снимките на нов български филм

На 1 август  започват снимките на най-новия филм на режисьора Мартин Макариев „В сърцето на машината“. В главните роли се превъплъщават Александър Сано, Христо Шопов, Юлиан Вергов, Христо Петков и още обичани български актьори, за които продукцията ще разкрие повече информация на по-късен етап.

Историята е по действителен случай, а в центъра ѝ е човещината, която понякога вирее на най-неочакваното място.

В сърцето на машината“ ще е първият български филм, заснет в 4К и HDR качество, което позволява по-голям контраст и спектър от цветове. Премиерата му ще е през 2021 г., а разпространител е компанията Силвърнойз ООД на Александър Сано, който през последните месеци постигна завидни резултати с пътуващо автокино.

Продуцент на филма е Мартин Макариев, а копродуцент Йордан Марков. Оператор е Андрей Андреев, а сценарист Борислав Захариев.

Режисьорът Мартин Макариев вече има зад гърба си филмите „Вила Роза“, „Привличане“ и „Диви и Щастливи“, като последните два оглавиха родния боксофис на български филми за 2018та и 2019та година. Настоящата амбициозна продукция ще представи работата му в различна светлина. Снимките ще протекат в рамките на месец при взети мерки за безопасност на целия екип.

Сподели в: