Започват снимките на нов български сериал, посветен на Милен Цветков

Нов уеб сериал, посветен на един от най-смелите ни журналисти Милен Цветков, подготвят от продуцентска къща „Ларго медия“.

„Скритата истина“ се опитва да събере цялата налична информация, с която разполагаме относно създалата се ситуация с COVID-19 и да я представи обективно. Сериалът ще има формата на документално-игралното кино и ще бъдат взети интервюта на специалисти, известни в своята област: лекар, икономист, имунолог и психолог.

Първият епизод, който ще бъде излъчен скоро, е озаглавен “Робите на Covid-19” и в него зрителите ще видят обективната гледна точка за коронавируса, карантината, проблемите и бисерите на властта.

Сериалът ще е нещо ново за българските зрители – нивото на заснемане е не просто професионално. Един от режисьорите на продукцията – Стоян Анов е и един от режисьорите на „Танго в тунела“ – филм, който спечели второ място в категорията: „Най-добра драма“ на международния филмов фестивал в Малибу, Калифорния „Los Angeles Motion Picture Festival“, а голямата награда на журито в категория „Най-добра актриса“ отиде при младата актриса Диляна Данева за ролята й във филма.

Вижте трейлъра на „Скритата истина“ тук

Сподели в: