Дeтската академия за Млади писатели “Заешка Дупка” набира участници

Приемът във второто специално издание на ДЕТСКАТА АКАДЕМИЯ за Млади писатели “Заешка Дупка” е отворен за всички деца, на възраст между 8 и 15 години, които искат да се докоснат до света на литературата, чрез страхотната ни програма за млади писатели, ментори – Мартин Колев (автор на бестселъра “Софийски Магьосници”), Диана Петрова (автор на бестселъра „Мъдри приказки“). Водещи и лектори на специалните събития в Академията – поетите Петър Чухов и Рене Карабаш.

Академията ще се проведе от 23 септември до 7-ми декември. Много дни, в които машината на писането ще работи на пълни обороти! Писателските срещи ще се провеждат всяка събота от 13:00ч. до 15:00ч, в периода от 23-ти септември до 7-ми декември. В програмата са заложени още няколко специално организирани творчески събития, които ще се състоят в неделните дни на обучителния период.

 1. Основна информация за кандидата
  (име, години, училище, творчески опит/хоби ако има такива)
 2. Кратко писмо, в което да има отговор на въпроса „Защо искате да станете част от „Заешката Дупка“?“
 3. Име и телефонен номер на родител
  Всички документи се изпращат на адрес: akademiq.chernova@gmail.com
 • Напишете в съобщението, дали изпращате кандидатурата от името на самия кандидат или от името на родител.

Приемът ще продължи до 31-ви Юли, 2019г.

Такса: 497лв
*Опция за изплащане на таксата на вноски

Мястото, на което се провежда Академията, е центърът на град София, в страхотното пространство HOUR SPACE, на ул. „Иван Вазов“ 38.

С нетърпение очакваме новите млади таланти на България, на които да помогнем да станат по-добри и защо не едни от големите ни писатели!

             Онлайн курсове по Проза и Поезия

Онлайн курс по проза
Онлайн курсът по проза е напълно идентичен с физическите курсове на Академията. Всяка седмица на онлайн курсиста се изпращат по два аудио записа (една теоретична (Дарин Тенев) и една практическа лекция (Емануил А. Видински, Ина Вълчанова). До края на обучението той ще получи общо 20 аудио лекции, които може да слуша по всяко време, дори след приключването на курса. Практическата част се случва чрез е-мейл кореспонденция с писателите Емануил А. Видински и Ина Вълчанова, които ще проверяват текстовете, които им се изпращат, писани по задачите, поставени в края на всяка аудио лекция.

Такса: 497лв

Онлайн курс по поезия
Онлайн курсът по поезия е напълно идентичен с физическите курсове на Академията. Всяка седмица на онлайн курсиста се изпращат по два аудио записа (една теоретична (Иван Ланджев) и една практическа лекция (Аксиния Михайлова, Петър Чухов). До края на обучението той ще получи общо 20 аудио лекции, които може да слуша по всяко време, дори след приключването на курса. Практическата част се случва чрез е-мейл кореспонденция с поетите Аксиния Михайлова и Петър Чухов, които ще проверяват текстовете, които им се изпращат, писани по задачите, поставени в края на всяка аудио лекция.

Такса: 477 лв

ВТОРИ ВАРИАНТ НА ОНЛАЙН КУРСА ПО ПОЕЗИЯ
с поетите Рене Карабаш и Димана Йорданова

Всяка седмица на онлайн курсиста се изпраща по една теоретична аудио лекция по поезия (на поета д-р Иван Ланджев). Лекциите могат да бъдат слушани по всяко време, дори след приключването на курса. Практическата част се случва чрез е-мейл кореспонденция с поетите Рене Карабаш и Димана Йорданова, които ще поставят практически задачи на курсистите, които ще им изпращат написаното по е-мейл. Домашната работа се проверява и те получават рецензия за нея и следващото си задание.

Такса: 453 лв.

КЛАС КИНО АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО С Велизар Бинев

Двумесечен кино клас с актьора Велизар Бинев, в който курсистите ще работят върху свои монолози с най-успелия български кино актьор, участвал в над 80 холивудски кино продукции. Учениците на Велизар Бинев са приети в едни от най-престижните кино и театрални учебни заведения в света. Монолозите, които ще подготвите могат да бъдат на български и на английски език. Накрая всеки курсист ще разполага с два заснети монолога (англ. и бълг.), с които може да кандидатства за различни актьорски кастинги. Всички ученици на Велизар Бинев към момента присъстват в списъците на всички кастинг агенции.

Курсът ще се провежда два пъти седмично. Броят на курсистите е изключително ограничен – 3-ма курсиста във всеки клас.

Продължителност: два месеца
Начало на курса: 1 юли
Край на курса: 30 август

Дни: понеделник и четвъртък
от 15:00-17:00ч – група 1
от 17:00 до 19:00ч – група 2

ТАКСА : 1500 лв
.
Предлага се изплащане на вноски

Сподели в: