Днес е предпремиерата на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Дългоочакваният екшън с Джейсън Стейтъм и Скалата „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ излиза предпремиерно в кината днес. Официалната премиера на лентата ще бъде на 2 август.

Едно от световните събития, организирани в чест на предстоящата премиера, бе и галавечерта в Лондон, която се състоя на 22 юли. Джейсън Стейтъм, Ванеса Кърби, Идрис Елба и зашеметяващата Хелън Мирън грееха на събитието и споделиха пред медиите любопитни моменти покрай създаването на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“.

С много емоционално присъствие се отличи и режисьора Дейвид Лийч, който има изключителен опит в областта на екшън продукциите и пренася огромна част от своя уникален почерк в първия самостоятелен филм от обичания франчайз. Новото видео зад кадър „Вярваме в Дейвид Лийч“ разкрива именно авторитета, с който целият актьорски състав се отнася към иновативния режисьор, както и редица сцени от снимачния процес. Звездната обстановка бе и много автентична, благодарение на изложените автомобили, участвали в продукцията и превърнали се в абсолютна емблема за цялата поредица.

От този петък спасяването на света придобива нови измерения, защото един от най-атрактивните екшън тандеми в лицето на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм влизат пряко в битката за спасяването на човечеството.

Сподели в: