Група ЕКС с нов концерт на 14 септември

Наближава новият, ЕКС-клузивен, култов концерт на младата група ЕКС съставена от Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол). На 14 септември в клуб “Маймунарника” тримата герои ще изпълнят заедно, с пълно гърло и на живо едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и какво ли още не. Специфичното е, че всеки от тримата ще пее и в песните на останалите двама, с което музикалната картината ще бъде по-пълна, цветна и особено ефектна.

“С този хитър подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните възможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство” споредят тримата по време на репетиция. “Ще има и по-сериозна брас секция – специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу за звездьи”, добавят още те в разгара на репетиционния период.

Всички тези уникални и единствени по рода си изпълнения ще се случат под съпровода на небезизвестните музиканти от “Svetlio & The Legends”, участвали в култовите формации “Хиподил” и “Холера”. Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и артисти, които ще видим на куп на 14 септември в “Маймунарника” са дали сериозен тласък и имат важна роля във формирането на ъндърграунд сцената в България.

Група ЕКС се събра официално за първия си екс-клузивен, емоционален и супер весел концерт през май тази година, когато феновете буквално препълниха столичен клуб, а емоциите и веселбата преляха и извън него . На 14 септември, този път на открито, бандата очаква всички свои симпатизанти и съмишленици за още по-голям купон в навечерието на новата учебна година. През есента ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на Бълграия с голямо европейско турне, включващо 8 дати в големите градове. Подробности за него и още актуални новини можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС.

Сподели в: