Български актьор се превърна в международна интернет сензация

Сцена с българския актьор и стенд ъп комедиант Георги Николов, стана една от най-гледаните интернет сензации в света. Участието му във филма с Хавиер Бардем и Пенелопе Круз „Да обичаш Пабло“, забелязано от феновете на атрактивни кино сцени, постигна над 6 млн. гледания, 20 хил. коментара и 12 хил. споделяния във Facebook.

Моментът с Георги е публикуван и в Instagram страницата skarpion.bg, която събира най-ефектните екшън сцени в киното, като там „нашето момче“ постига близо 600 хиляди преглеждания.

Сцената се развива още в първите 20 минути на филма и показва как наказателният отряд на Пабло Ескобар осигурява писта за кацане, по средата на оживена магистрала, за да може самолет с „бял прах“ да се разтовари.

Георги Николов е избран за участие в лентата на Фернандо Леон де Араноа след напрегнат кастинг, а снимките в световната продукция съвпадат с ролята му на адвокат в сериала „Скъпи наследници“. Актьорът случайно разбира за интернет мема, в който се е превърнало неговото колоритно, колумбийско приключение и не се съмнява, че то съвсем скоро ще бъде повод за нов скеч в стенд ъп шоу.

Георги Николов-Жорони е част от най-популярното стенд ъп трио „Нема к’во“. Сформирано заедно с актьора и радиоводещ Калин Кирилов и илюзиониста и комедиант Венсан, „Нема к’во“ представят своята програма пред препълнени зали. Преди три месеца с атрактивните им скечове се забавляваха българите в Испания, по време на иберийското турне на триото. През есента следва националния тур на „Нема к’во“, заедно с Шкумбата, а в началото на 2020 г. момчетата плануват да покорят и публиката през Океана.

View this post on Instagram

Escobar (2017) @skarpion.pg

A post shared by С К А Р П И О Н 🦂 (@skarpion.pg) on

Сподели в: