Българската рок група оглави две класации в Гърция (Видео)

Българската рок група Intelligent Music Project не спира да жъне успехи в съседна Гърция. След като вече трета поредна седмица българската супергрупа на д-р Милен Врабевски не слиза от върха на престижната рок класация на гръцкото Rock Radio 104.7, големият хит на групата „Every time“ покори още един връх в южната ни съседка – този път в Атина, където музикалните продуценти на радио Atlantis FM 105,2 поставиха българската песен на първо място! В подреждането Intelligent Music Project оставят след себе си легендарни групи като Whitesnake, Judas Priest, Led Zeppellin и Greta Van Fleet.

Успехът на Intelligent Music Project е успех и за българската музика, тъй като за първи път наша група прави толкова категоричен пробив в Гърция.

Песента “Every Time” е част от последния албум на бандата– „Life Motion”, а музиката и текста на парчето са дело на създателя на групата – д-р Милен Врабевски.

Посланието на песента е катерочно – да успеем да държим живота в ръцете си, на фона на разбирането, че любовта ни служи, за да можем по-успешно да изпълняваме мисията си в живота, а тя е една и съща за всички нас – да живеем за другите!“, споделя д-р Врабевски и допълва, че успехът на „Every Time” го мотивира да продължава да твори.

Основният вокалист на Intelligent Music Project е фронтменът на легендарните Rainbow Рони Ромеро. В проекта участват и едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

През февруари 2021г. предстои и излизането на шестия албум на групата – „ The Creation”, в който специално участие ще вземат Джон Пейн, Карл Сентанс, Ричард Гризман, както и барабанистите Тод Зукърман от Styx и Боби Рондинели, който е бил част от Rainbow и Black Sabbath.

Може да гласувате за Intelligent Music Project тук

Сподели в: