Анджелина Джоли ще участва във филм на Марвел

Американската актриса Анджелина Джоли ще участва във филма „Вечните“ на киностудио Марвел. Тя излезе на сцената на изложението „Комик-кон“ в Лас Вегас, заедно с другите звезди от актьорския състав на предстоящата лента. Това са Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани, Салма Хайек, Брайън Тайри Хенри, Лорън Ридлоф и Дон Лий.

На въпрос как ще подходи към ролята на Тена, 44-годишната звезда отговаря, че ще работи десет пъти по-упорито. „Толкова съм развълнувана да бъда тук. Имам предвид да бъда част от вселената на Marvel, част от „The Eternals“, част от това прекрасно семейство. Всички вече прочетохме сценария и знаем, че задачата ни е свързана с това да работим здраво и наистина да се постараем върху играта си по този проект“ – споделя още бившата половинка на Брад Пит.

Комиксът „Вечните“ разказва историята на група извънземни на 35 000 години, които изглеждат като хора, но имат суперсили да се бият, телепортират, да контролират съзнанието на околните, да са хипер бързи и да променят формата си. Тяхната мисия е да защитават планетата ни от външни заплахи.

Очаква се лентата да излезе на екран през ноември 2020 година.

Сподели в: