„Ана” от Мануела Драганова със специална премиера

В деня след премиерата на „Ана”от Мануела Драанова, която се проведе на книгата Милена Маринова сподели: „Добро утро, Мануела. Благодаря ти за прекрасната вечер и ми „дължиш“ един сън, тъй като четох книгата ти тази нощ. Има много какво да говорим по нея. Дадох си сметка, че всички работещи жени в този наш „преход“ сме Ани! Честно, сега осъзнавам, че се изисква невероятна вътрешна сила, за да останем такива, каквито сме! И… вече се гордея със себе си и с нас. Още един път: Успех!“.

Специалното събитие се проведе в четвъртък вечерта в елегантната светла атмосфера на „Резиденция Тера“. С откритостта и оптимизма си авторката Мануела Драганова с лекота спечели сърцата на гостите, сред които бяха достойни и успешни личности като Васил Терзиев и съпругата му Милена, Иво Евгениев , Севдалина Василева (банкер), Николай Василев (бивш вицепремиер, експерт по финанси), Цвета Кирилова (журналист и инфлуенсър), Иван Искров (банкер и предприемач), проф. Димитър Петков (кардиохирург), Мартин Батков (предприемач), Яна Югова (бутиковата винарска изба), Гена Събева (обществена личност и предприемач) и много други.

„При нас дойде жена, която е успяла да мине по нелекия път да издаде успешно книга в САЩ. И сме щастливи, че Мануела избра да издаде „Ана” у нас именно със „Сиела” – и че ни се довери“ – каза отговорният редактор на книгата Христо Блажев.

Самата Мануела разкри с непреклонна увереност и разоръжаваща искреност какво лежи в основата на нейната толкова лична творба: „Ана” е роман със съвременен сюжет. Повечето събития и лица, описани в книгата, са истински и реални, което именно ги прави така емоционално въздействащи. Подарила съм на Ана моята съдба и душевност, външния и вътрешния ми свят. Описала съм действителни случки от моя житейски път, взаимствала съм реални личности за прототипи на героите ми, разкрила съм моите собствени разочарования, вълнения, мечти и грешки.

Представете си, че моята визитка е не просто една бизнес картичка, а роман от 330 страници. Искате да знаете коя съм аз – моля, четете. На български ли предпочитате или на английски, защото английската версия – „Ana’s Way“ – е достъпна в платформата „Амазон“ в целия свят? Това означава, че всеки човек може да прочете историята на Ана във всеки един момент и във всяка точка на света. И това ми дава освобождаващо усещане. Мога да с гордост да кажа #азсъмана“.

Това запомнящо се мото – #АзСъмАна се превърна в посланието на вечерта. Защото всички жена са водили своите битки, отглеждали са децата си по най-добрия начин и независимо от трудностите, стараели са се да са успешни, уважавани и достойни личности. И в поне една вечер имаха възможност да се погледнат открито в лицата и да си признаят, че жертвите са си стрували. И са успяли. Извоювали са своето място.

Сподели в: