Албена Михова ще гостува в шоуто „Комедийно отплесване“

Албена Михова ще бъде специален гост на импровизационното шоу „Комедийно отплесване“ на ШиЗи Импро Театър. Зрителите ще могат да се насладят на представлението на 8-ми ноември, петък, от 20:00ч. на камерната сцена на театър „Сълза и смях“. Лични истории, спонтанни скечове, песни и танци са формулата за неподправена комедия на трупата импровизатори и чаровната и винаги усмихната Албена.

Известна със своето ярко и стихийно присъствие на родната театрална и телевизионна сцена, талантливата Албена ще разкаже свои лични истории и преживявания по въпроси, задавани от публиката. След това заедно с професионалните актьори от „ШиЗи Импро Театър“ ще сътворят спонтанни комедийни скечове с много енергия и смях.

Повече от седем години на сцена „ШиЗи Импро Театър“ очарова и забавлява публиката със спонтанна комедия. Представлението „Комедийно отплесване“ е част от постоянния репертоар на трупата, в което популярни личности споделят сцената с професионалните импровизатори и заедно създават скечове, песни и танци на мига, тук и сега. Актьорите преминават през различни жанрове и типове импро театър. „ШиЗи Импро Театър“ следва най-добрите традиции в чикагската школа и демонстрира както шортформ игри, така и и лонгформ скечове, изграждайки цели сюжетни линии и персонажи в реално време и без заучен сценарий.

„Албена е изключителен талант. За нас е огромно удоволствие да споделим сцената с нея и заедно да я взривим от смях. При нас публиката е част от забавлението, наречено импровизационен театър и винаги ни води в неочаквани приключения.“ споделя Златин Цветков, основател на „ШиЗи Импро Театър“.

Билети за шоуто се продават на касата на театър „Сълза и смях“, както и на www.salzaismyah.bg

За ШиЗи Импро Театър
“ШиЗи Импро Театър” е театрална платформа, основана от Златин Цветков през 2013г. Състои се от:
• „ШиЗи Про“ – трупа професионални актьори;
• „ШиЗи ХаОс“ – тренировъчен център за непрофесионалисти;
• „ШиЗи Импро Клуб“ – комедиен клуб с бар в центъра на София;
• „ШиЗи Бизнес“ – корпоративни решения и творчески тренинги;

Професионалната трупа играе всяка седмица на камерната сцена на „Сълза и Смях“. Постоянният репертоар се състои от 4 представления:
• „Кажи си Думата“ – Чикагски стил импровизация в две части;
• „ШиЗи Шекспир“ – импровизирана пиеса в стила, темите и езика на У.Шекспир;
• „До-Ре-Ми ШиЗи“ – импровизиран мюзикъл в две действия;
• „Комедийно Отплесване“ – спонтанни скечове със специален гост;

Трупата се състои от актьорите: Златин Цветков, Илиан Илков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Яна Маринова, Димитър Живков, Елеонора Топалова, Симона Димитрова, Деян Михайлов.

„ШиЗи Импро Театър“ организира и ежегоден международен импро фестивал през месец Септември, в който гостуват над 100 импровизатори от цял свят.

Сподели в: