Силвия Петкова ще озвучава аудио книги за Хари Потър

Силвия Петкова ще пренесе хиляди български почитатели в магичния свят на „Хари Потър“ със своя магнетичен глас. Талантливата актриса ще озвучи обичните истории вече на няколко поколения в премиерните аудио книги на български език, част от постоянно разрастващото се портфолио на Storytel България. С дългоочакваните записи на поредицата за вълшебния свят на младия магьосник водещата стрийминг платформа за аудиосъдържание ще отпразнува своята 1 г. на пазара в България, както и ще отбележи 20-годишнината от издаването на „Хари Потър и философският камък“.

Силвия Петкова е добре позната на българите както с телевизионните, така и с театралните си роли. Участвала е в едни от най-популярните български продукции – „Под прикритие“, „Откраднат живот“, „Пътят на честта“, „Революция Z”, „Лов на дребни хищници“, „Революция X” и други. През лятото на 2020 г. актрисата не просто ще влезе в нова роля, а и ще има възможността да преживее отново тази необикновена история с хилядите български почитатели.

„Щастлива съм, че ставам част от любимия вълшебен свят вече на няколко поколения. За мен е чест, но и голяма отговорност да бъда гласът, който ще пренесе слушателите във вълшебния свят на обичания магьосник“, казва Силвия Петкова за новото си амплоа.

Сподели в: