Авторът на „Кацането“ Йордан Колев се среща с читатели

Всеки полет започва по един и същ начин. Но кацането може да бъде различно…

На 23 ноември 2019 г. Йордан Колев ви кани на нов полет

Авторът на „Кацането” ще се срещне отново с почитатели и любопитни читатели от 13:00 ч. на 23 ноември в книжарница „Сиела” (ул. „Граф Игнатиев” 44).

Йордан Колев ще разкаже малко повече за професията „пилот” и как от света на авиацията успява да намери своето място и в света на книгите. Заповядайте!

Един екипаж, няколкостотин пътници и два часа във въздуха, които могат да променят съдбата им завинаги.

Това, което започва като скучен полет към Рим, се превръща в кошмар, от който бягство през вратата няма. Защото мизансцен на ужаса се оказва… небето.

Ще успеят ли капитан Манов и неговият екипаж да овладеят ситуацията, когато животинският страх се просмуква в порите на всеки един от пътниците на полет 2376 на авиокомпания Еър ГО?

Приключението започва с премиерата на „Кацането”.

Йордан Колев е професионален пилот на Боинг и на Еърбъс. Летял е във Виетнам, на остров Мавриций, в Турция, в Европа и това му е позволило да опознае цялата екзотика на необозримия свят. Първата му книга „От Рио до Кейптаун“ е знаменит документален разказ за една осъществена мечта, за едно плаване на яхта в Атлантическия океан, но и разказ за безнадеждността на свободата, за срещата на един малък, пределно „сгъстен“, пренаселен човешки свят с безкрая и смайващата пустота на океана.

Сподели в: