Автомобилното шоу „Луда Надпревара“ ще се проведе на 27 и 28 юни

С отпукането на мерките срещу COVID-19 и събитийният живот започва да се събужда. За всички е ясно, че предстои лято без посещения на големи международни звезди в България, но за сметка на това организаторите на изцяло български събития ще се постараят да не скучаем.

Най-голямото събитие в софийска област този юни ще бъде „Луда Надпревара„. То ще се проведе на 27 и 28 юни от 16:00 часа в град Костинброд.

Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили ще се сблъскат в зрелищни и епични битки. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen.

Ще видим нова битка на Ford и Opel, френските марки Renault, Citroen и Peugeot, италианските FIAT и Alfa Romeo, много японски и корейски марки, които трябва да докажат на арената на Луда надпревара репутацията си, че са здрави и надеждни.

И всички се борят за голямата награда – голям скутер.

Между битките зрителите ще имат възможност да наблюдават атрактивно шоу с много мотори изненади.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Билет БГ, както и от официалния сайт на събитието www.ludandprevara.com

Тъй като сме официален партньор на събитието, всички наши читатели могат да се възползват от 20% отстъпка с промокод kafenebg.

Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемиологични мерки, като организаторите са изготвили специален план за достъп до събитието, управление на движението на публиката на терена на провеждана, а бройката зрители няма да надвишава 30% от капацитета.

Сподели в: