Басистът на Manowar ще гостува в наше телевизионно шоу

Джоуи ДиМайо (Joey DeMaio) – басист на най-шумната банда в света – Manowar, ще поседне на диванчето в Шоуто на Слави по bTV, броени дни преди да разтърси сцената на Калиакра рок Фест 2008. Групата заема най-гръмкото място в Рекордите на Гинес (Guinness Book of World Records) с впечатляващите и направо вцепеняващи 129.5 dB сила на звука.

В миналогодишното издание на Калиакра Рок Фест кралете на Метъла поставиха още един абсолютен рекорд – по продължителност, като изнесоха най-дългия, грандиозен концерт на чужда метъл банда, правен някога в България. Тогава ДиМайо и компания обещаха да се върнат тук и по всичко личи, че ще удържат на думата, която дадоха пред 20 000 екзалтирани фена на стадиона в Каварна. Преди да свирят старта на тазгодишния Калиакра Рок Фест, Manowar ще изпратят със специална мисия при Ку-Ку Бенд своя бас-пратеник – Джоуи ДиМайо. В навечерието на третото издание на Рок Феста Джоуи ще разкрие подробности около най-очакваното шоу край морето.

"Шоуто на Слави" с басиста на  Manowar ще бъде излъчено на 17 юни 2008 г.  Шоуто на  Manowar – с цялата банда, ще бъде "излъчено” на 5 юли 2008 г. на сцената на Калиакра Рок Фест 2008. Следват още зашеметяващи спектакли, с главни герои -Alice Cooper на 6 юли, а Slayer и In Flames ще забият на 7 юли. 

Организаторите на Калиакра Рок Фест 2008 – Община Каварна и Жокер медиа, напомнят, че вече са в продажба всички видове билети за фестивала. Те могат да се намерят в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Еднодневният билет за фестивала (за един концерт) е с цена 50 лева. Комбинираният билет за два дни от фестивала (за два концерта по избор) е  70 лева. Общият билет за трите дни на Калиакра Рок Фест 2008 (за всичките три концерта) струва 90 лева.

Сподели в: