Xiaomi подобрява изживяването в Gallery App с интегрирана опция за архивиране

Xiaomi обяви нов начин, по който потребителите на MIUI устройства с Android да архивират своите снимки и видеоклипове. Вместо да използват Google Photos отделно, Xiaomi предлага интегрирана функционалност за потребителите, която им дава възможност да архивират своите снимки и видеоклипове от MIUI устройства в Google Photos в рамките на вграденото приложение Gallery на Xiaomi.

„Xiaomi непрекъснато търси начини да подобри изживяването с нашите софтуерни продукти. Google Photos и Xiaomi споделят сходни ценности в стремежа си да предоставят надеждна платформа за потребителите и техните ежедневни моменти, заснети на смартфоните им. Нашето сътрудничество с Google Photos ще предложи на потребителите лесен начин, с който да гарантират, че данните им се съхраняват сигурно, като същевременно ще имат лесен достъп до тях на различни устройства, ако е необходимо“, сподели Куанксин Уанг, Генерален мениджър Продукти и технологии, Xiaomi International.

„Радваме се, че можем да помогнем на потребителите на Xiaomi да получат още по-лесен начин за архивиране на техните снимки и видеоклипове в Google Photos от техните устройства с Android. С всичките ви спомени заедно, Google Photos може да ви помогне лесно да търсите, организирате, споделяте и да изживеете отново най-добрите си моменти на повече устройства“, сподели Шимрит Бен-Яир, вицепрезидент на Google Photos.

В допълнение към архивирането на съдържание от MIUI устройства в Google Photos, потребителите на Xiaomi Cloud също ще имат опцията лесно да преместят своите съществуващи архивирани снимки и видеоклипове в Google Photos. Тази функция ще започне да се разпространява на съществуващи устройства от Сингапур на 24 октомври 2022 г. чрез актуализации на приложения, като предстои да последват и други пазари. Потребителите на Google Photos разполагат с 15 GB място за съхранение на акаунт в Google (споделено между Gmail, Google Photos и Google Drive). Тези от тях, които се нуждаят от допълнително хранилище над 15 GB, ще могат да закупят повече и да се насладят на допълнителни предимства чрез Google One. Потребителите, които преместват съществуващото си съдържание в Mi Cloud в Google Photos, могат да се възползват от въвеждащи пробни периоди за членство с Google One по време на миграция, които предоставят на потребителите допълнително хранилище, започвайки от 100 GB за 3 месеца, което също позволява на потребителите да получат предварителен преглед на допълнителните предимства на Google One.

С членство в Google One потребителите на Xiaomi могат също да се насладят на надеждна услуга за архивиране, подобрени функции за редактиране в Google Photos, експертна поддръжка от Google, семейно споделяне с до 5 допълнителни акаунта в Google и други полезни функции. Ползите от членството ще продължат да се развиват, за да осигурят първокласно изживяване с Google за потребителите на Xiaomi.

Сподели в: