Rampart ще представят сингъла си с концерт

На 30 август 2008 г. (събота) от 23:00 ч. в клуб Тoucan Bluzz & Rock (Студентски град) RAMPART ще изнесат концерт по повод промоцията на сингъла си “Warriors”. Дискът излезе с помощта на френския лейбъл Inferno Records и френското електронно списание Metal Heart.

Rampart са Мария (вокали), Яцо (китари, музика и аранжимент), Боби (барабани) и Евгени (бас). Песните, включени в промо-сингъла, могат да бъдат слушани на МySpace профила на групата (http://www.myspace.com/rampartbg).

Специално за промоцията на сингъла от Великобритания се завърна вторият китарист на групата – Димитър. Той ще вземе участие в концерта, след което отново напуска страната. Преди да се присъедини към Rampart, той е свирил и в група Фаворит.

В лайв изпълнението ще участва и китаристката на група Ян Бибиян – Яна. Тя е свирила в Serpent`s Kiss, Vipera, Ян Бибиян и Equilibrium. Тя е записала EP с авторската си музика. Нейните парчета могат да бъдат слушани на адрес www.yanaart.com, където могат да бъдат разгледани и нейните професионално нарисувани боди-арт модели.

През месец септември Rampart ще влязат в студио, за да запишат албума си, към който вече е проявен интерес за издаване от американския лейбъл Stormspell Records.

* * *

Сингълът на Rampart – представен в датско метъл списание
Rampart пуснаха дебютния си сингъл
Rampart – бастион на тежката музика – интервю

Сподели в: