Ojos de Brujo с номинация за Грами

Наскоро излязоха номинациите за тазгодишните латино Грами, където новото предложение на Ojos de Brujo – “Aocaná”, е номинирано в категорията „най-добър албум”. Церемонията по награждаването ще се състои на 5 ноември в Лас Вегас.
   
Новият албум на Ojos De Brujo – “Aocaná” влезе в европейския уърлд мюзик чарт на четвърто място, съобщават от мениджмънта на испанската група. Класацията е направена на базата на най-слушаните предавания за уърлд музика в 23 държави.
Всички текстове на песни и музиката са написани от вокалистката на състава Marina Abad. В албума „Aocaná” гостуват приятели на магьосниците от Барселона – 26 певци и инструменталисти, между които най-известният кубински квинтет – Los Van Van и индийският перкусионист Karnataka College.
    
Концертът на 11 ноември в зала 1 на НДК е по покана на „БГ Саунд Стейдж” и с любезното съдействие на посолството на Кралство Испания  и институт „Сервантес”. Билети на цени от 30 до 70 лева се продават на касата на НДК, в системата на www.eventim.bg, мрежите на Германос, магазини Пикадили, М-Свят, Мултирама и Фотосинтезис.

Сподели в: