Nostrabet: Как да се регистрирате в Betmarket и струва ли си

Всеки път, когато бетинг индустрията в страната се разшири, повечето анализатори се фокусират върху новите предложения и дават оценка дали един оператор измества друг, спрямо предлагани опции. Точно по тази причина се обръща внимание и на важния въпрос: как да се регистрирате в Betmarket и струват ли си всички предложения в платформата на бранда? Най-често не може да се даде кратък отговор, особено след като все повече клиенти се опитват да открият разликите между този оператор и конкурентите.

Нека започнем с факта, че този оператор заяви отдавна, че смята да промени облика на бетинг индустрията и ще изненада с нови и по-специални промоции, както и отношение към аудиторията. Всичко започва с регистрация, следователно нека обърнем внимание на нея. Това е стандартна процедура, която спазва всички закони около GDPR и законите за защита на личните данни – всяка една регистрация изисква от клиентите да отговарят на законите за хазарта и след като говорим за реални средства, логично е да се изискват по-сериозни данни.

Генерално трябва да споделим, че регистрацията в една такава платформа най-често прилича до голяма степен на регистрация в социалните мрежи. На първата страница ще открием изискването за избор на профилно име, парола и действаща електронна поща. Важно е да изберем по-добра и силна парола, както и използвана от нас електронна поща, особено след като точно тя ще се използва при забравена парола или предоставяне на промоции.

На втората страница ще открием, че присъстват изискванията за две имена, адрес, ЕГН, мобилен телефон и малко по-важни данни. Тук присъства и секцията за поставянето на бонус код за активирането на стартовите промоции на оператора. Обърнете внимание, че анализаторите също имат специален бонус код, повишаващ обявените вече промоции, можете да го намерите в самото ревю на оператора.

Последното изискване ще е да се поставят отметки, че клиентът е съгласен с всички общи условия. След това има една последна стъпка, която изисква верификация на профила – представяне на личен документ и снимка на потребителя зад профила, които се е регистрирал. Не се притеснявайте, вашият профил е защитен и личните ви данни няма да се предоставят на трети лица. Просто трябва да се потвърди, че говорим за пълнолетен гражданин.

И нека обърнем внимание на втория въпрос в заглавието: заслужава ли си? На този етап бихме заявили, че брандът не разочарова. Дори и преди да получим своя първи стартов бонус, оператора предлагаше специална игра с награден фонд, която изискваше преминаването на всички стъпки за регистрация. Най-вероятно в следващите месеци ще видим и други интересни промоции за регистрирани и нови потребители.

Ще открием, че онлайн казиното е събрало в портфолиото си над 150 игри и вече се е ориентирал към предлагането на турнири и други начини за печелене на лоялната аудитория. Впрочем точно тя е от особено значение, след като индустрията е пряко зависима от всеки един клиент. Трябва да запомним, че този оператор има огромен опит в бинго слотовете и ще го открием в портфолиото, като още със старта откриваме игра с материални награди и трябва да признаем, че макар да говорим за една популярна игра от 90-те години, трябва да открием, че все още има фенове.

Тук е моментът да запомним и да се запознаем със секцията за отговорна игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Запомнете, че тук няма сигурни печалби, няма гарантирани такива или някакви други обещания за бързо забогатяване. Трябва да знаем, че носим отговорност за всяко наше решение и винаги трябва да знаем кога е време да спрем играта. Ако не носи забавление, то очевидно нашата игра се превръща в мания.

Сподели в: