Las Ketchup: С нетърпение очакваме да ви видим в Бургас!

На 7, 8 и 9 август в Бургас за поредна година ще се състои SPICE Music Festival, на който ще чуем някои от любимите си изпълнители от близкото минало! Участие в събитието ще вземат и любимите Las Ketchup.

Ето какво разказаха те в интервю специално за Kafene.bg.

– Здравейте, дами! Как сте? Развълнувани ли се от участието си в SPICE Music Festival в Бургас това лято?

-Здравейте! Да, много сме развълнувани! Това ще бъде първото ни шоу за тази година и след цялата тази лоша ситуация с пандемията. Толкова ни липсват хората и музиката!

-Какво сте подготвили за българската публика?

-Готови сме да танцуваме (и пеем) нашето фламенко шоу, всичко в наш стил. Нямам търпение да прекараме няколко часа с публиката!

– Безспорно „Asereje“ е най-големият ви хит. Защо тази песен е толкова обичана? Как стана хит? Разкажете ни повече за тази история!

-Да, песента стана хит на Мондиала. Бяхме по целия свят с него. Стана толкова бързо и всичко беше неочаквано… Започвайки с проекта, разбира се, не сме мислили, че ще се случи така. Просто я изпяхме и само за две седмици тя оглави класациите в много страни едновременно!

-Кои други ваши песни искате публиката да запомни толкова, колкото и „Asereje“?

-Различават се в зависимост от страните. Някои европейски страни харесват „Krapuleo“, някои „Kusha las payas“, а трети „Bloodymary“, подготвена за „Евровизия“.

-Трудно ли е за три жени да работят в екип? Спорите ли много?

-Ние не сме екип, ние сме сестри! Някои хора може да мислят, че по принцип е по-трудно, но това не важи за нас. Ние сме като едно цяло. И трите решаваме, работим и всяка от нас твори.

-С какво най-често правите компромиси?

-Зависи. Ние сме професионалисти и жени. Когато кажем нещо, държим на думата си.

-Кои са любимите ви групи и изпълнители?

-Имаме много любими групи. Всяка от нас може да слуша различен вид музика, зависи от моментите. Разбира се, и трите обичаме модерното фламенко, то е в корените ни. Освен това слушаме съвременна музика.

-Работите ли върху нова песен?

-Работим по един нов проект. Надяваме се скоро да обявим нещо ново. Вече направихме и колаборация с италианска песен за италианска марка, хареса ни.

-Бихте ли поканили лично вашите фенове на SPICE Music festival 2020?

-Здравейте, момчета! Ще ви очакваме на SPICE Music festival, за да споделим един много хубав момент заедно! С нетърпение очакваме да ви видим в Бургас!

Ще чакаме да пеем заедно и разбира се, да танцуваме заедно „Aserejé”! Спомняте си хореографията, нали? Целувки на всички!

Повече за SPICE Music Festival вижте на: https://www.facebook.com/spicemusicfest/ и www.spicemusicfest.bg.

Сподели в: