IMANY изправи на крака Античен театър Пловдив

Емоционалното шоу предстои и в София на 12 юни

Кадифеният глас на IMANY и необикновената атмосфера на Античния театър в Пловдив вдигнаха на крака над 3000 души по време на концерта й там. Артистичната и енергична певица пя парчета от двата си последни албума и за първи път изпълни интерпретации на любими и у нас песни като Human на Rag’n’Bone. Популярната ѝ You Will Never Know предизвика бурни аплодисменти и накара хиляди гласове да запеят в синхрон с неостаряващото любимо парче. IMANY зарази публиката с невероятната си и неспирна енергия, така че всички танцуваха с нея до последно.

Един от най-емоционалните моменти от двучасовото шоу беше акустичното изпълнение на френската певица, за което светлините на Античния театър угаснаха, а на сцената остана единствено китарата, столът и гласът на IMANY – забележителен дори и без микрофон.

„България, липсвахте ми, обичам ви! Вие сте моята слабост и винаги, когато пея пред вас, се изумявам колкото добре познавате мен и песните ми! Ще ми липсвате още повече след това гостуване!“, така певицата обяви края на световното си турне. Тя смята да направи пауза и да се отдаде на залужена почивка от сцената и време със семейството си.

Последният концерт от световната обиколка на IMANY, преди да прекрати изявите си, ще бъде в София, 12 юни, в зала 1 на НДК. Билети все още са достъпни в OMV, мрежата на Eventim и в билетен център НДК.

Сподели в: