DIMI – момичето порасна и си поръча „Mr. Playboy“

Димитрия Николова – DIMI
- Димитрия Николова – DIMI
Димитрия Николова – DIMI

2022 г. започва ударно за една от най-младите музикални звезди- Димитрия Николова – DIMI.  Новият й сингъл „Mr. Playboy вече е факт, а разбиващото видео към него недвусмислено подсказва, че момичето вече порасна. Миналия април DIMI стана на 18 и официално влезе в клуба на големите, което се вижда и от изкушаващите кадри в клипа.

„Mr. Playboy“ звучи по-различно от всичко, излизало до момента от DIMI. Проектът е по музика и текст на Торино и Пашата, които си признават, че тя е любимият им артист от лейбъла и й подаряват новата песен по случай пълнолетието. Торино дори става важна част от каста за клипа, но каква е неговата роля, разбират само тези, които изгледат кадрите до пълния финал.

Песента е подарък за DIMI от продуцентите й Торино и Пашата

Видеото на „Mr. Playboy“ впечатлява с ярки цветове и артистичен колорит, с акцент-неустоимите визии на певицата. Стилист на проекта е Стоянски, който за първи път си партнира с DIMI, но двамата явно лесно намират общ език. Резултатът е феноменален – три различно впечатляващи концепции, в които младата изпълнителка изглежда предизвикателно, женствено и все пак- още в обятията на невинното тийн поколение.

Песента излиза от машината за хитове на Kings Records и няма никакво съмнение, че е обречена на успех. Макар „Mr. Playboy“ да не е в познатия за DIMI латинo ритъм, в проекта са включени топ актуалните в момента мотиви с акордеон, които придават модерен vibe и танцувален ритъм. Минути след като промотира песента, DIMI получи поздравления и от Сърбия.  От екипа на фестивала „Ангелски глас“, в който е участвала, не скриха възхищението и гордостта си от развитието на младата българска звезда.

DIMI
DIMI
Турски уеб пирати се превърнаха във фенове на младата звезда

„Mr. Playboy“  отключва годината за DIMI, като няма никакво съмнение, че мелодията, текстът и визиите ще станат вдъхновение за хилядите й последователи в социалните мрежи. Припомняме, че преди месеци Instagram профилът на изпълнителката беше „откраднат“ от турски  уеб пирати, които предизвикаха прецедент, като й го върнаха безвъзмездно. Причината е, че след като се запознали с творчеството и биографията на DIMI, пиратите от похитители се превърнали във фенове и дори се извинили за злонамерения акт.

Сподели в: