CACAO BEACH CLUB закрива летния сезон с Davide Squillace и Nakadia

И това лято донесе много приятни емоции на почитателите на електронната музика, благодарение на Cacao Beach Club.

Oт юни до септември, клубът покани имена като Chus & Ceballos, ANNA, Citizen Kain, Cosmic Boys, Franky Rizardo и много други международни и български артисти, които забавляваха публиката. На 1 септември, сезон 2018 ще приключи на плажа, в компанията на Davide Squillace, Nakadia, Bagerziev и специалното участие на DJ Steven.

Първият гост в събота е италианеца David Squillace. Той е диджей и продуцент, познат като един от най-заетите артисти в света на електронната музика и важна част от легендарните партита Circo Loco в DC10, Ибиза. С всяка отминаваща година, David все повече надгражда репeртоара си и броя на тNворческите си проекти. Само някои от лейбълите за които е издавал са Desolat, Minus, Hot Creations, Cadenza, Ovum и Kaoz Theory, а в най-силните си години диджеят е основател на цели четири лейбъла – Sketch, Minisketch, Heideout и Titbit. Артистичната свобода обаче, винаги е било това, което подхранва огъня му и към което се стреми. Пример е стартирането на концепцията му This and That Lab през 2012г. – проект, който съчетава музика, визуални изкуства, дизайн, мода и писане, осигурявайки платформа за артисти с подобни, артистично насочени идеи.

Друг ярък пример е колаборацията му с Marcel Burlon, собственик на County of Milan. Като огромен фен на модната къща, Davide е чест клиент на Burlon, който също е диджей. Това запознанство води до лимитирана серия тениски и гривни и най-вече до релийза на Gaulicho – хипнотично техно парче, показващо уменията на Davide и емблематичния артистизъм на Burlon.

Вторият гост за вечерта е тайландката Nakadia, която стана любимка на публиката с последните си изяви у нас. Тя е една от успелите жени в електронната музика, която си пробива пътя съвсем сама. Момичето, израстнало в Тайланд, достига до едно от топ партитата в Ибиза ANTS от което все още е част. Няколко месеца по-късно, кани легендарния Sven Vath за парти на плажа в родния и Тайланд. Това събитие се оказва една много добра колаборация, прераствайки в присъединявнето на Nakadia към семейството на Cocoon.

Без лейбъл зад гърба си, тя успява да води ъндъргаунд звученето си в клубове като Watergate Берлин, The Egg Лондон, Lola Шанхай, Glow Бангкок и много други. Тя е артист от високо ниво, който радва публиката не само с безупречното си миксиране и техно звуци, но и със заразителната си енергия зад пулта. Това е Nakadia, една от най-търсените жени – диджеи, която може да видите и усетите на 1 септември в Cacao Beach Club.

Билети за закриващото парти на Cacao Beach Club може да намерите в мрежата на Eventim, кактото и в OMV.

Повече за CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg

Сподели в: