10 фена ще се срещнат с Таря Турунен

Българските фенове на северната дива Таря Турунен вече са зачеркнали по-голямата част от дните в календара, които остават до идването на звездата в София. Таря Турунен ще пристигне на 12.10.2009г. за дългоочаквания си втори концерт у нас, който ще бъде част от ежегодния фестивал Арена Музика, 2009.

Организатор на концерта е София Мюзик Ентърпрайсис.

Ангелският глас от севера пристига от Солун в деня на концерта, който е част от турнето й Final Storm Tour 2009. Две подгряващи групи ще загреят публиката преди шоуто й в София. Това са сънародниците на финландската дива Кингс ъф Модести и траш метъл бандата от Германия Фърназ, които придружават звездата почти през цялото турне.

Интересът към концерта на скандинавската дива и този път е огромен. Това ще бъде поредното страхотно събитие от ежегодния фестивал Арена Музика, 2009. Родните почитатели на ангелския глас от севера ще могат да се насладят на най-големите й хитове както и  на несравнимото й сценично присъствие и харизматичното й обаяние  в продължение на два часа.  След изключително успешния си концерт у нас през 2008г, Таря няма търпение отново да се срещне с невероятната българска публика и освен любимите парчета, звездата обещава и специални музикални изненади.

Една от изненадите за най-големите фенове на Таря вече е факт. Десет верни почитатели ще имат възможността да се срещнат на живо със звездата на специално определено за целта място в зала Универсиада. Тя ще отдели по няколко минути на десетте щастливци след края на шоуто.

След шоуто в София, Таря се отправя към Чехия, Белгия и Лондон, където  Final Storm Tour 2009 ще завърши подобаващо на O2 Academy Islington на 19 октомври.

Билети за концерта на Таря Турунен в зала Универсиада все още могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.

Сподели в: