"Чудото на овесените трици" от Пиер Дюкан вече е на българския пазар

Книгата на д-р Пиер Дюкан “Чудото на овесените трици”, издание на ИК “Колибри”, бе представена снощи в София. Подробна информация за полезността на овесените трици и включването им в нашия хранителен режим изнесе Михаил Христов – специалист по хранене и диететика.

Д-р Пиер Дюкан, чието име отваря 7 720 файла в интернет и който е автор на десетина книги, издадени в стотици хиляди екземпляри, започва кариерата си през 1966 г. като общопрактикуващ лекар. Много скоро обаче се ориентира към диетологията и създава изключително ефикасна диета за трайно отслабване. Дюкан е първият диетолог, който използва протеинов режим за ужас на колегите си, чиито препоръки не излизат от кръга на плодовете и зеленчуците.

Други книги на д-р Дюкан, които са издадени вече у нас, са  “Моята диета в 350 рецепти” и “Как да отслабнем завинаги”.

Сподели в: