Теди Кацарова написа кулинарна книга-пътепис. Тя е плод на общата й работата с шеф-готвач Филип Петров и носи името „От двете страни на съвършената храна”.
На представянето на книгата в петък, в ИКЕА, писателката-музикант бе уваженаот семействтото и приятелите си, съотборници от телевизионния проект „Африка: Звездите сигурно са полудели“, сред които Диляна Попова и проф. Пимпире. Шеф Борис Петров също се присъедини към вечерта, като сготви част от вкусните предложения от новата книга под умелото ръководство на авторката.
Силвия Кацарова подкрепяше дъщеря си през цялата вечер и така те прекараха заедно навечерието на Тодоровден и празника на дамите и майките. Вечерта започна с пътешествие до Йордания, първата песен бе приветствие към съпругата на посланика на Йордания, която бе дошла да поздрави лично Теди, а гостите опитаха свежо табуле. Едночасовото околосветско пътешествие продължи с още музика, вино и много добро настроение.
За финал Теди и шеф Борис Петров приготвиха вкусна сьомга с горчица и мед и всички изпяха заедно песента We Аre Family, с която чаровната певица поздрави присъстващите и благодари на шведския бранд за домакинството.