На 5 юни в книжарница „Гринуич“ (бул. Витоша 37) от 19:00 часа ще се съсоти премиерата на книгата "Българските суперхрани" от Георги Жеков.
Книгата разказва за чудото на суперхраните, какво точно представляват те и кои са българските суперхрани. Какво ги прави по-различни от останалите храни на трапезата ни? Каква е специфичната им роля за здравето и нормалното функциониране на човешкия организъм? Можем ли да си ги позволим и как най-добре да ги използваме? В тази книга Георги Жеков
отговаря на тези и на други важни въпроси в обичайния си интересен, познавателен и четивен стил. Ще се изненадате колко богато е разнообразието от български суперхрани и колко достъпни се оказват те за всеки, който реши да ги включи в менюто си.
Над 250-те рецепти, предложени от автора, ще ви насочат как да ги употребявате с лечебна цел или под формата на вкусни и лесни за приготвяне ястия.
Издателство Бард
Цена: 11.99 лв